Кајли Миног синглом "Dancing" најављује нови албум

Четири године након претходног албума и дугог затишја, Кајли Миног је у једној недељи више пута обрадовала обожаваоце који нестрпљиво очекују новитете. Поп икона најављује "Dancing", сингл који означава да њен 14. студијски албум само што није стигао, а открила је и називе свих песама које ће се наћи на издању.

Судећи према списку песама које су одабране за албум Golden биће ту класичних Кајлиних балада, али и нумера брзих ритмова.

Прошле године аустралијска певачица открила је да ће њено 14. студијско издање бити катарзично, обојено позитивним тоновима, али да ће се осврнути и на сломљено срце.

За петак је најавила званичан излазак сингла Dancing па се њени обожаваоци већ спремају за плес.

Оно што посебно радује љубитеље Кајлиног звука је нова сарадња са Робијем Вилијамсом са којим је 2000. године снимила хит Kids

број коментара 3 пошаљи коментар
(субота, 20. јан 2018, 00:04)
anonymous [нерегистровани]

Imaju ljudi pesme na izvornim jezicima ali su potpuno nebitne licnosti.

Nece stranac da slusa neku nasu pevaljku kako zavija ko gladni vuk. E sad ako uzmes u obzir da svi imaju gore pevaljke i pevace od nasih turbo folkera, samo sa visokim budzetom, shvatis da se svuda plasiraju manji planinski vrhovi dna. Naidje i neki mont everest ali za to su zaduzeni korejci i azijski kontinent, oni su gospodari dna galaksije.

(четвртак, 18. јан 2018, 15:38)
anonymous [нерегистровани]

Zašto?

To nikog ne interesuje. A ako vas kylie ne interesuje, ne čitajte.

(четвртак, 18. јан 2018, 12:44)
Горан [нерегистровани]

Изгледа само Енглези знају да певају?

Гледајући ове наше вести, стално видим којекакве извештаје и чланке о песмамам и певачима са енглеског говорног подручја? А Румуни не знају да певају? А Руси? А Бугари? А Немци? А Мађари ... Волео бих да видим, макар једном месечно, топ листу најпродаванијих песама на изворним језицима држава у нашем окружењу укључујући и Русију.