Дан заљубљених уз наставак најгледаније ледене бајке „Лед 2“

Карте за премијеру наставка најгледаније руске романтичне бајке свих времена „Лед 2“, која је заказана за 14. фебруар, пуштене су у продају.

За све оне вечите романтике нема лепшег повода него да посете биоскоп и уз најишчекиванији љубавни филм године, Лед 2, прославе Дан заљубљених. Прегршт лепих емоција, срцепарајућих тренутака и смеха, али и по коју сузу, гарантују вам Нађа и Саша, чија ће љубавна прича поново одушевити публику широм Србије. Баш као што су то учинили пре две године, када их је у домаћим биоскопима гледамо више од 130.000 људи.

Да ли сте се некада запитали шта се догодило са принцезом и принцом, након последње реченице у бајци – „... и живели су срећно до краја живота“? Захваљујући искреној љубави хокејаша Саше, првакиња у уметничком клизању Нађа успела је да устане из инвалидских колица и поново заплеше најлепшу игру на леду.

Деловало је да ће наставити тамо где је стала у освајању титуле најбоље играчице Русије, али је жеља да се уда за Сашу и роди му дете била већа. Међутим, не и од цене коју ће због остваривања тог сна морати да плати. После немилог догађаја, који ће заувек променити животе младог брачног пара, чини се да је немогуће поново рачунати на срећан крај. Али, уколико поверујете у то, онда не познајете довољно добро ову ледену бајку...

Продуцент филма филма Лед 2 је славни руски режисер Фјодор Бондарчук, док режију потписује Жора Крижовников. Главне улоге играју: Аглаја Тарасова, Александар Петров, Марија Аронова, Виталиј Корниенко, Јулија Хлинина, Надежда Михалкова и Сергеј Кузнецов.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(среда, 15. јан 2020, 09:44) - anonymous [нерегистровани]

Bajke i fikcije

Ne znam zasto je savremeni covek tolko opcinjen bajkama i fikcijama kao da u svakom od nas cuci dete. Harry Potter, Prstenovi, Hobit, Avatar i ovaj film zorno to pokazuju.

(среда, 15. јан 2020, 09:32) - Светимир [нерегистровани]

svetibrk@gmail.com

Када људи не дозвољавају другачије мишљене онда се мало уозбиље. Пријатељу свашта си написао, а ништа конкретно. Треба сваки дан бити заљубљен и имати поштовања према свим људима.

(среда, 15. јан 2020, 07:46) - anonymous [нерегистровани]

Uozbiljimo se

O bože, čitam vest koja nema nikakvu političku konotaciju, a komentari odmah: To je Sv. Trifun, to nije naš praznik i sl. Ljudi, okanite se ćorava posla. Da, to je Sv. Trifun, ali i Sv. Valentin, a i Dan zaljubljenih, jer prvo nisu svi vernici i ne zanim ih ni jedan svetac tog dana, ni pravoslavni, ni katolički, a žele da imaju Dan zaljubljenih, zašto da ne. Drugo, sam Dan zaljubljenih je vrlo lep povod, šteta da nemamo više takvih dana. Treće, kao i prvo, to jeste i jedno i drugo, kao što je činjenica da kad je kineska Nova godina, mi kažemo da je danas kineska Nova godina, a ne neki sveti tamo sitnim slovima napisan svetac. Prestanite malo da se vrtite samo oko svoje ose i ostavite normalne ljude da žive i uživaju, ljude koji su neopterećeni politikom, religijom, koji vole razlike i uživaju u životu.

(среда, 15. јан 2020, 01:03) - anonymous [нерегистровани]

РТС

Чувени и на далеко познат по очувању националног имиџа, писма, српског језик и правописа, традиције и обичаја...

(уторак, 14. јан 2020, 16:55) - Светимир [нерегистровани]

svetibrk@gmail.com

Мало сте поранили. Није ли то Свети Трифун. Куда иде овај свет који не поштује своје обичаје