Трејлер нових „Звезданих стаза“, открива да је капетан Пикард у „активној“ пензији

У трејлеру за предстојећу серију „Звездане стазе: Пикард“, открива се да ће се чувени капетан суочити са – пензионисањем. Ипак, за Жан-Лика, пензионерски дани неће почети уобичајено мирно.

Патрик Стјуарт поново игра легендарног капетана свемирског брода Жан-Лика Пикарда из серијала Звездане стазе у новој верзији франшизе која ће бити емитована следеће године, на каналу Си-Би-Ес.

Његове пензионерске дане међутим, омета млада жена (коју глуми Иса Брионес) за коју верује да је у озбиљној опасности. Његова мисија да је чува, води га назад у Звездану флоту где заповеда новој екипи која укључује Алисон Пил и Сантиага Кабрера, преноси портал edition.cnn.com.

Две звезде из претходних серијала појављују се у трејлеру: Џери Рајан и Брент Спајнер (Дејта), чија је смрт окончала остварење Звездане стазе: Немезис.

Аутор и добитник Пулицерове награде Мајкл Чабон, потврдио је да ће популарни Џонатан Фрејкс и Марина Сиртис поновити своје улоге команданта Вилијама Рajкера и саветнице Диjане Трој.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 21. јул 2019, 18:09) - anonymous [нерегистровани]

GHhhh

Jeeej, zvezdane stazeeee :)
Kao klinac od 5-6 godina, kada su se premijerno prikazivali u noćnom programu tadasnje sarajevske tv, ziveo sam u uverenju sa se stvarno desavaju avanture sa tv ekrana.