Стигао нови трејлер за филм „Пси умиру сами“

За драму са елементима трилера „Пси умиру сами“, која ће премијерно бити приказана на предстојећем 47. Фесту, објављен је нови трејлер. Дебитантско остварење Николе Петровића биће приказано у оквиру Српског такмичарског програма.

Улоге у Петровићевом филму тумаче Срђан Петровић, коме је ово и прва улога на филму, Драган Вујић Вујке, Драгиња Милеуснић, Милош Тимотијевић, Срђан Жика Тодоровић, Никола Шурбановић, Мина Обрадовић и Андреј Шепетковски.

Редитељ филма Никола Петровић истиче да је на идеју за ово остварење дошао тако што је радио на пар кратких филмова и да је логичан след догађаја био догуметражни филм.

„За овај филм су ме инспирисали неки људи у мом животу и неке промене које су ми се десиле, које сам хтео да пренесем на ликове у мом филму и да све то ставим у неки трилер или мистерију и да глумцима, али и самим ликовима дам изазове са којима ће се борити“, објаснио је редитељ.

Филм је прича о Виктору, бившем програмеру, који се сели у своју стару кућу на планини са псом Аресом. Његов мир ремети гост који крије тајне далеко веће од људског разумевања.

На предстојећем 47. Фесту Петровићево дебитантско остварење биће приказано у оквиру Српског такмичарског програма.

Постоји заинтересованост дистрибутера из Велике Британије и скандинавских земаља за остварење Пси умиру сами, што би омогућило овом филму да заживи и ван граница наше земље.

број коментара 0 Пошаљи коментар