Најбољи британски глумци на једном месту: „Плесна терапија“ стиже у биоскопе!

Британски филмски и телевизијски редитељ Ричард Лонкрејн представља свој најновији пројекат - романтичну комедију „Плесна терапија", која доноси причу о жени средњих година којој се аспирацијски свет руши скорим одласком у пензију.

Ова британска комедија обилује смехом, сузама, плесом, и новим спознајама у средњим годинама, уз поруку да никада није касно за проналажење праве љубави. Прича о Сандри Абот има специфичан шарм јер је топла, шаљива, цинична, али на моменте и застрашујућа.

Када Сандра на прослави пензионисања њеног супруга, открије да је он вара са најбољом пријатељицом, њен читав свет се окреће наопачке. Она одлучује да оде од куће како би избистрила мисли и схватила шта се дешава са њеним животом.

Утеху проналази код старије сестре која је њена потпуна супротност. Може ли потпуна промена окружења и људи донети Сандри оно што јој је потребно?

Сандру Абот глуми сјајна Имелда Стонтон, звезда Хари Потер франшизе, док се у улози њене сестре нашла Силија Имре, позната по улози у филмовима о Бриџит Џоунс.

У осталим улогама имаћемо прилике да гледамо сјајне британске глумце: Тимотија Спала, Џоану Ламли, Џона Сешнса, Дејвида Хајмана и Џоси Лоренс.

Филм Плесна терапија у биоскопе широм Србије стиже 19. јула, а до тада уживајте у трејлеру, који ће вас насмејати и размрдати.

број коментара 0 пошаљи коментар