"Дедпул 2" од 17. маја у биоскопима

Филм „Дедпул 2“ у режији Дејвида Лича биће премијерно приказан 17. маја у Комбанк дворани, а српски глумац Стефан Капичић, који је позајмио глас Колосусу, стиже у Београд директно са премијере у Њујорку.

Стефан Капичић ће се поклонити публици на премијери, а 19. маја биће организована и специјална пројекција филма у биоскопу „Синеплекс“ у тржном центру „Ушће“, уочи које ће се Капичић дружити са љубитељима филма, најавио је „МегаКом филм“.

„Мислим да имамо наставак апсоултно достојан првог дела са много више акције и смеха. До сада је кроз најаве приказано врло мало конкретне приче, па људи још немају појма шта их очекује, а очекују их неке ствари које ће након премијере постати антологијске“, најављује Капичић.

Глумачку екипу филма чине Рајан Рејнолдс, Морена Бакарин, Џош Бролин, Брајана Хилдебранд, Т. Џ. Милер, Еди Марсан, Зази Битс, Лесли Угамс, Каран Сони и Џулијан Денисон.

Сценарио потписују Рет Рис и Пол Вреник, сценаристи првог Дедпул филма, а Рајан Рејнолдс се овог пута нашао и у улози косценаристе и продуцента филма.

број коментара 0 пошаљи коментар