„Зец Петар“ у биоскопе стиже 29. марта

Домаћу публику у анимирано-играном филму „Зец Петар" очекује права акција, бритак хумор, сјајна глума и ликови који ће одушевити све постојеће фанове, али и створити нове. Савремена породична комедија синхронизована је на српски језик и насмејаће вас до суза овог пролећа.

Зец Петар (Peter Rabbit) на велико платно стиже из обожаване и радо читане серије књига чију популарност најбоље описују бројке: 45 милиона продатих књига, преводи на 36 језика и 114 година постојања без назнака да им популарност опада.

Овај обожавани зец у плавом капуту и без панталона је својеврсна икона која је ушла (и остала) у срцима оних најмлађих, али и оних мало старијих.

У главним улогама нашли су се глумци синхронизације - Стефан Бундало (Зец Петар), Александар Радојичић (зека Бенџамин), Тамара Алексић (Беа), Теодора Ристовски (Лула), Ива Стефановић (зечица Лепа), Милица Јанкетић (Белорепка), док је глас господину Томи Макгрегору дао Дејан Дедић.

Анимирано-играни филм Зец Петар почиње када несташни Зец Петар и његова породица преузму фарму старог господина Макгрегора. Убрзо на фарму по своје наследство долази млађи, бистрији и оштроумнији господин Тома Макгрегор и ситуација се нагло мења.

Зец Петар новонасталу ситуацију доживљава као нови изазов, а никако као престанак забаве. Међутим, Тома није само невероватан непријатељ, већ и потенцијални супарник. Заљубљује се у локалну сликарку Беу која је истовремено и зекина сурогат мајка.

Сада Петар има двоструко више разлога да отера уљеза битком, како за фарму, тако и за наклоност лепе Бее. Ривалство Зеца Петра и младог Томе одвешће их у велику авантуру далеко изван њихове идиличне језерске четврти – на лондонску станицу метроа, па све до опасних улица града и назад.

На крају, Зец Петар увиђа да шаргарепа и слава никада неће бити важни колико љубав и породица.

Поред Зеца Петра луду забаву у биоскопима од 29. марта осигураће и Петрови пријатељи, такође врло карактеристични и још више забавни.

број коментара 0 пошаљи коментар