Кад савршено венчање крене да се претвара у фијаско

Истинита прича о богатом аристократи Филипу који након несреће на параглајдингу постаје квадриплегичар и унајмљује младића по имену Дрис као неговатеља одушевила је сваког ко је погледао филм „Недодирљиви“. Аутори овог остварења враћају се на биоскопско платно са новом комедијом „И то је живот“ која ће се на репертоару домаћих биоскопа наћи од 18. јануара.  

За само две недеље приказивања, ново филмско чедо ауторског двојца Оливија Накаша и Ерика Толедана у Француској је погледало скоро милион и по гледалаца!

Светска премијера комедије И то је живот одржана је средином септембра на Филмском фестивалу у Торонту, где је уз салве похвала од стране критичара и публике затворила ову престижну кинематографску смотру.

Филмски зналци слажу се у томе да су творци овог остварења истински дочарали љубав, смех и хаос који чине саставни део планирања најважније прекретнице у људским животима, пружајући публици јединствен поглед на церемонију венчања из другог угла.

Макс води фирму за организовање догађаја скоро 30 година. Током каријере испланирао је стотине забава, али му је такав живот напокон досадио.

Данас је Пјеров и Хеленин велики дан. Венчавају се у предивном замку из 17. века. По обичају, Макс ништа није препустио случају, и све је доведено до савршенства. Конобари, кувари, кухињско особље, фотограф, бенд, цветни аранжмани – све је на свом месту.

Међутим, венчање из снова лако би се могло претворити у катастрофу која клизи ка сигурном фијаску. Турбулентне успоне и падове наизглед идеално организованог догађаја гледаћемо кроз очи радника задужених да најлуђе проблеме решавају у ходу – попут духова!

Једини циљ – забава мора да успе.

број коментара 0 пошаљи коментар