Орландо Блум поново на великом платну

Британско-кинески акциони трилер „С.М.А.Р.Т. потера“, у режији Чарлса Мартина, прати живот Денија Стратона, ког глуми Орландо Блум, агента приватног обезбеђења, који је добио задужење да испрати скупоцени кинески антиквитет из Шангаја, међутим, ни не слути каква заседа га чека на путу.

Када банда лопова лоцира пошиљку, тада агент и жена коју воли, бивају доведени у опасност. Како би их спасио обоје и сачувао пошиљку, агент мора да надмудри план банде и да избегне шангајску полицију. Уз помоћ стручног тима, борећи се за опстанак, Дени полако разоткрива страшну заверу.

Филм С.М.А.Р.Т. потера је имао светску премијеру 30. септембра у Пекингу. Том приликом Блум је окарактерисао филм као „кинески, са примесама филмова са запада“, али не само због његовог присуства, већ и због саме приче у филму.

„Све у свему, у питању је врло интересантна мешавина, која је нетипична за филмско тржиште, и једва чекам да видим реакције публике“, изјавио је Орландо Блум.

Поред Орланда Блума у главној улози, гледаћемо сјајне кинеске глумце, међу којима су Сајмон Јам, Хана Квинливан, Лин Ханг и Леи Ву.

Домаћа публика ће имати прилику да погледа филм С.М.А.Р.Т. потера, од 12. октобра у биоскопима широм Србије.

број коментара 0 пошаљи коментар