„Проклети пас“, необична акциона комедија 17. октобра у Центру „Сава“

Филм „Проклети пас“ сценаристе и редитеља Драгана Пешикана, биће премијерно приказан 17. октобра у 20.30 у Центру „Сава“.

Дан касније филм ће имати новосадску премијеру у биоскопу „Арена Синеплекс“ у 20.30 часова.

Од 19. октобра филм ће се наћи на редовном биоскопском репертоару широм Србије.

Обично ми бирамо пса, а некада и пас изабере нас. Избором једног пса Александра, Јована и Марија долазе у сукоб са криминалном бандом коју предводи Сергеј, неумољиви нарко-дилер.

Александрина америчка лична карта и ФБИ пропусница њеног вереника доводе криминалце у забуну да је реч о међународној акцији, а како су и поткупљени полицајци на страни банде, ове три девојке остају без избора и приморане су да узму ствари у своје руке.

Главне улоге у необичној акционој комедији тумаче: Срђан Жика Тодоровић, Нина Сеничар, Јелена Галовић, Маја Лукић, Игор Первић, Иван Јевтовић, Милош Влалукин, Милица Зарић, а као специјални гости у филму  појављују се Александар Шапић, Веселин Јевросимовић и Ђорђе Давид.

Филм је продуцирала кућа „3К продакшн“, а дистрибутер је „Арт виста“.

број коментара 1 пошаљи коментар
(уторак, 10. окт 2017, 23:40)
anonymous [нерегистровани]

Kada će biti zabranjena nepismenost državnih medija?

Ne postoji nikakav Centar "Sava", hoćete li već jednom utuviti to u glavudže? Postoji samo nešto što se zove "Sava Centar". Samo i jedino tako, punim nazivom, sve pod navodnicima. Okanite se više idiota od novinara koji je smislio tu glupost o centru koji se zove "Sava"!