Грађанима Србије „Хуавеј“ је најбољи страни бренд

Кинеска компанија „Хуавеј“ добила је награду за најбољи страни бренд по избору грађана Србије за 2018. годину, чиме је још једном потврдила позицију лидера у области ИТ индустрије.

Сваке године часопис Top Serbian Brands и портал bestofserbia.rs организују анкету којом испитују поверење грађана Србије према различитим брендовима и компанијама у 50 категорија.

Ове године анкета је спроведена од 22. фебруара до 24. марта на случајном узорку од 2.388 пунолетних грађана Србије.

Поводом добијања признања, директорка маркетинга компаније „Хуавеј“ Данијела Јовановић је рекла да је посебно задовољство што награда долази од корисника.

У овој и у свим наредним годинама наставићемо са преданим радом како бисмо најновију технологију ставили корисницима на дохват руке и оправдали указано поверење, поручила је Јовановић.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 01. јун 2019, 22:26) - bata [нерегистровани]

preći cu na huawei

zbog američke nepravde

(субота, 01. јун 2019, 20:55) - anonymous [нерегистровани]

Sve je to super, ali

Oni tu anketu organizuju na svom sajtu? Pa koja je to šačica ljudi koja ih uopšte posećuje? Samo zaposleni u kompanijama. Ko bi normalan ikada zašao na taj sajt?

(субота, 01. јун 2019, 10:10) - anonymous [нерегистровани]

У инат свима - Хуавеј!

Живела Србија!

(субота, 01. јун 2019, 10:07) - Срђа Николић [нерегистровани]

Брво за моје Србе, браво за „Хуавеј” !!!

Браво за моје Србе, браво за „Хуавеј”. Могу само да нам пљуну под прозор, ови који хоће да малтретирају и нас, и њих, и цео свет. Али, неће још дуго. Свака сила за времена, а зла поготово.