"Call of Duty: Modern Warfare" стиже 25. октобра!

Дуго ишчекивани повратак најпопуларнијег дела Call of Duty франшизе, Modern Warfare, званично је најављен за 25. октобар.

Наслов који издаје "Activision", а потписује "Infinity Ward" убацује играче у модеран сукоб, где одлуке у делићу секунде могу утицати на глобални баланс сила.

Нови Modern Warfare има јединствену причу и прогресију кроз епско сингле-плаyер искуство, мултиплаyер пун акције и нови "co-op" мод.

Ово је потпуно нови "Modern Warfare" у сваком погледу – искуство је базирано на насловним страницама новина данас, где су правила борбе поприлично замагљена и сива.

Играчи ће моћи да играју као припадници различитих међународних специјалних јединица и група бораца за слободу, а радња ће се одвијати како у легендарним европским градовима тако и на Блиском Истоку.

Modern Warfare доноси "cross-platform" играње од старта на дескотп рачунарима и конзолама што је врло велика новина.

Затим се напушта класичан систем „сезонске пропуснице“ и биће више бесплатних мапа и других садржаја који ће бити бесплатно доступни свим играчима. Modern Warfare има попуно нови енџин игре који доноси изузетно фотореалистично искуство.

Call of Duty: Modern Warfare ће глобално бити доступан од 25. октобра 2019. године на „Плејстејшон 4“, "Xbox One" и десктоп рачунарима, преко којих ће моћи да се игра преко „Близардове“ глобалне „Бетлнет“ мреже.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 01. јун 2019, 17:11) - anonymous [нерегистровани]

Гебелс би се поносио својим наследницима

Обратите пажњу на изразито анти-руску пропаганду у овој "игри", вероватно највишег нивоа до сада.