Представљен „хонор 10“

Kомпанија „Хонор“ лансирала је у Лондону „хонор 10“, свој главни паметни телефон за 2018. годину, који корисницима доноси две револуционарне технологије – напредну AI 2.0 технологију на камери са двоструким сочивом и 3D стаклену позадину са нано-оптичком површином.

Поред тога што камеру са задње стране телефона подржава AI 2.0 технологија, и 24MP предња камера „хонора 10“ је интелигентни селфи пратилац који подржава 3D препознавање лица, оптимизује детаље лица и детектује преко стотину тачака на лицу на нивоу пиксела, наводи произвођач.

Стаклени дизајн „хонора 10“ се састоји од 15 слојева 3D стакла са задње стране и омогућава да се телефон сјаји у разним бојама из свих углова, на природном светлу и у сенци.

У саопштењу се наводи да ће „хонор 10“ бити доступан по цени од 69.990 динара од 15. маја на одабраним тржиштима као што су Велика Британија, Француска, Немачка, Италија и Шпанија, а ускоро следе и остала тржишта.

Председник компаније "Хонор" Џорџ Ја рекао је да је већина телефона до 2016. године било доступно у само три боје: црној, белој и златној.

„Хонор“ је увео Phantom Blue у 2016. године, Phantom Grey у 2017. години, а сада изузетну Аурору, која доноси праву револуцију у области дизајна паметних телефона, наводи се у саопштењу.

број коментара 1 пошаљи коментар
(среда, 16. мај 2018, 13:01)
anonymous [нерегистровани]

Honor

Honor je pod-marka kineske firme Huawei.