Јапанци направили јастук који имитира љубимца када га мазите

За све који воле осећај мажења мачке или пса, али из неког разлога не могу да их имају, јапанска компанија „Јукај енџиниринг“ смислила је решење – округли јастук са механичким репом, који реагује на мажење попут правог љубимца.

„Репови, комуникациона 'алатка' која не захтева речи“, речи су на почетку видео-снимка у којем компанија представља „кубо“, свој најновији изум.

Чим се јастук помази, реп почиње да се помера. Штавише, зависно од тога како се мази, реп ће се померати различитим брзинама и путањама.

„Кубо“ се очекује да ће коштати 100 долара када се буде појавио у продаји 2018. године. Имаће батерију која може да издржи осам сати са могућношћу пуњења путем УСБ и долазиће у две боје - сивој и браон.

број коментара 6 пошаљи коментар
(понедељак, 09. окт 2017, 11:27)
anonymous [нерегистровани]

Japanska glupost

Kad covek nema vise osecaja za zivot onda stvara vestacko kao sto je ovo ! Daleko vam kuca bila.

(петак, 06. окт 2017, 19:36)
anonymous [нерегистровани]

1970

Neces, neces...

(петак, 06. окт 2017, 19:36)
anonymous [нерегистровани]

Sreca moja..

Sreco moja, u kojoj godini sad zivis?

(петак, 06. окт 2017, 19:03)
anonymous [нерегистровани]

Sreća moja...

... Pa neću biti živ 1970. godine, jer ko zna šta će sve ljudski rod izmisliti...

(петак, 06. окт 2017, 15:36)
Stefan [нерегистровани]

Eto

Sada mozete jos vise da se otudjite od bilo cega zivog. Imate prijatelje na fejsbuku tako da ne morate da ih vidjate, mozete posao da radite od kuce, ne treba vam ni zivi ljubimac mozete da imate jastuk koji mase repom. Sve u svemu zavrsicete kao nezadovoljni sedi starci sa po 50 godina i bez trunke zivota u vama jer nemate porodicu, prijatelje.... a ni kuceta ni maceta.

(петак, 06. окт 2017, 15:16)
Драагооољуб [нерегистровани]

Т У Г А !!

Туга куда иде људски род! Саможивости никада краја! Само да ОНИ уживају, други не треба ни да постоје! Неки људи су децу заменили кућним љубимцима! А сада и о њима не желе да воде рачуна па су измислили ВЕШТАЧКОГ ЉУБИМЦА! Нешто што уопште нује живо биће, нешто што ће само подражавати Живот!! Страшно, у ком правцу иде човечанство!!