„Џи-мејл“ спрема велики редизајн?

„Гуглова“ услуга за онлајн пошту „Џи-мејл“ могао би ускоро да добије потпуно нови изглед, а компанија је одскора групи корисника дала на тестирање нови, редизајнирани „Џи-мејл“ са неким новим и побољшаним опцијама.

На интернету се појавило неколико фотографија редизајнираног Џи-мејла, на којима се виде велике разлике.

Уведене су нове опције, а неке од постојећих су пребачене на друго место, попут опције за писање новог имејла која се сада налази у доњем десном углу, објавио је сајт Geek.

На основу фотографија, видљиво је да је „Гугл“ направио веће „козметичке промене“. Међу новим опцијама је она укључивања подсетника како не бисте нешто заборавили или како не бисте пропустили неки важан датум.

Такође је могуће да неки имејл, иако је стигао давно, подесите да вам се појави у врху на одређени датум. Звездице су замењене „чиодама“ па корисници могу да окаче поруке које желе и оставе их да увек буду на врху сандучета (inbox).

Наравно, „Гугл“ није заборавио на рекламе. Осим досадашњих „одељака“ за поруке с промотивним материјалом или за поруке које долазе са друштвених мрежа, уведени су и они где ће вам стизати промотивне поруке у вези са путовањима, финансијама, куповином.

Треба напоменути да се све ове промене још разматрају и испробавају па не мора да значи да ће он заиста и бити прихваћен.

број коментара 7 Пошаљи коментар
(недеља, 11. мај 2014, 14:55) - ja [нерегистровани]

ja mislim

dokle više... taman se naviknes na jedan interfejs eto drugog.. bolje da rade na funkcionalnosti

(недеља, 11. мај 2014, 14:28) - www.mbt66.eu [нерегистровани]

re: bitno da nastave sa svojom jednostavnoscu i funkcionalnoscu


Slažem se i mislim i da bi RTS trebao nastaviti sa jednostavnošću ali mora obnoviti neke funkcije upravo radi jednostavnijeg i lašeg pristupa informacijama.

(недеља, 11. мај 2014, 13:48) - anonymous [нерегистровани]

jadan redizajn...

u zadnje vrijeme stvarno ima velikih problema sa g-mailom... izem ti njihove popravke kad to traje tako mjesecima.

(недеља, 11. мај 2014, 13:36) - anonymous [нерегистровани]

Funkcionalnost

Sto se tice maila kod googla svidja mi se njihova funkcionalnost . Simple and clean tako je i sa windowsom jedino sto windows za neke napredne usere ne pruza mnogo kao sto pruza backtrack , kali linux ,ubuntu i ostali. Mislim da je jedino bitno da nastave sa svojom jednostavnoscu i funkcionalnoscu i sigurno ce da pridobiju veliki broj korisnika.

(недеља, 11. мај 2014, 11:51) - www.mbt66.eu [нерегистровани]

RTS-u ne treba ...


... obnoviti izgled ali funkcionalnost obavezno!

(недеља, 11. мај 2014, 11:40) - www.mbt66.eu [нерегистровани]

Google je OK


I Google Plus-u be trebali obnoviti izgled!

(недеља, 11. мај 2014, 10:41) - www.mbt66.eu [нерегистровани]

A i trebao bi


I nije jedini!