"South Park: The Stick of Truth" пун погодак!

Уколико сте икада замишљали или желели да видите како изгледа када Картмен и Кајл воде краљевства и ратују међусобно, онда мишеве, тастатуре и џојстике у руке, јер "South Park: The Stick of Truth" за два дана стиже у Европу. У САД је већ изашао, и сви имају само речи хвале.

Откад се први пут појавио на малим екранима 1997. године, South Park је привукао огроман број обожавалаца и постао један од култних цртаних телевизијских серијала. Већ дуже време се прича и о видео-игри, која већ стигла у САД. Прве реакције су фантастичне.

Замишљена као RPG (Role play game) South Park: The Stick of Truth у себи има све омиљене ликове популарног серијала. Игра прати долазак новог дечака у град у његовим напорима да стекне пријатеље.

Ипак, његов задатак за што бољим уклапањем увлачи га у рат између Картменовог (људског) и Кајловог (вилењачког) краљевства.

Критичари већ на сва уста хвале игру, а сви који су имали прилике да је пробају посебно су похвалили хумор у аутентичност ликова.

Руку на срце, ово и јесте најбитније пошто се South Park током година одвојио од осталих сличних програма баш због те две ствари.

South Park: The Stick of Truth се за два дана појављује у Европи, а биће доступан на десктоп рачунарима, Playstation 3 и Xbox 360.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 05. мар 2014, 13:04) - Aggro [нерегистровани]

Bull's Eye

Upravo tako: pun pogodak. South Park je već duže vreme na meti raznih izdavača igrica, ali u nekoliko dosadašnjih poqšaja nisu uspeli da nađu pravi princip igranja ove igre. Sa dva dosadašnja naslova nisu prošli ni upola koliko sa ovim. S obzirom da je u pitanju potezni RPG, to dozvoljava igraču da ne propusti ni jedan od komičnih detalja koji ga očeqju, a i Trey i Matt su se prilično potrudili da igra bude obogaćena autentičnim, surovim South Park humorom. 8/10